DE SALON

De salon is gevestigd aan ons woonhuis te Boswinde 177. Vanaf de voordeur komt u via de entrée rechtstreeks in de salon. Daar zijn alle faciliteiten voor handen om de vacht van uw hond zo goed mogelijk te verzorgen. Met bad, trimtafel, diverse blazers, föhns, tondeuses en alle andere belangrijke gereedschappen.

Om de verzorging van uw hond zo soepel mogelijk te laten verlopen, zijn zowel het bad als de trimtafel in hoogte verstelbaar. De ruimte is zowel verwarmd als koel, zodat uw hond ook na afloop weer zo fit mogelijk onze salon verlaat (tot de volgende keer). Voor het comfort van uw hond maken we gebruik van een badjasje voor uw hond en een prettig aanvoelende stofhoes om de trimtafel.

Tijdens de verzorging van uw hond maken we gebruik van goede verzorgingsproducten op natuurlijke basis zonder toevoegingen en dus beter voor de vacht en huid van uw hond.

U kunt uw auto in onze voortuin parkeren of in 1 van de parkeervakken, op nog geen 25 meter afstand.


HTS Finn oprit

U kunt aanbellen bij de voordeur, tevens de entree van de salon. Rechts van de deur bevindt zich een haak waar u uw hond aan kunt bevestigen, zolang als richtlijnen dat vereisen. Anders bent u binnen ook van harte welkom.

HTS Finn entree

Rechtdoor lopend, komt  u rechtstreeks in de salon.

Met bad, trimtafel, blazers en andere gereedschappen.

HTS Finn bad
HTS Finn gereedschap
× Whatsapp?