Hondentrimsalon Finn: Hoe het idee is geboren.

Vroeger was ik al gek met honden. En met twee labradors om me heen was er veel liefde, lol en gekkigheid. In ons gezin was in 2018 het besluit genomen, we wilden graag een Labra-doodle pup. De kinderen zeker niet in de laatste plaats. En zo kwam in maart 2019 Finn in ons gezin. Een lieve, gekke pup die al snel zo vertrouwd voelde, alsof hij er altijd al was geweest. Een korte impressie met puppyspam van onze Finn.

Van een eigen pup naar een een eigen Salon

In het najaar 2019 volgde ik een ééndaagse cursus vachtverzorging. En toen gebeurde het, de vonk sloeg over. De vlam was aan. Dit wilde ik doen.  Een zoektocht van anderhalf jaar naar wat ik nu eigenlijk wilde, was per direct klaar. Inmiddels is het april  2020 en ik ben begonnen aan de opleiding tot trimster. Een stevig stuk theorie, in combinatie met minstens 680 uur stage onder begeleiding. Ik heb het geluk gehad om een hele goede stageplaats te vinden bij Mac, hondenvachtspecialist.nl. Professioneel en met heel veel ervaring. De komende maanden ga ik daar heel veel leren en ervaring op doen.

Maar er is meer. Inmiddels is het idee klaar. Ik ga mijn eigen trimsalon aan huis beginnen. Een deel van de garage gaan we aanpassen en ik zie het helemaal zitten om vanuit daar heerlijk met allerlei honden bezig te gaan zijn. Ik kan niet wachten tot het zover is. En…. Hoop jullie tzt te mogen ontvangen.

× Whatsapp?