ONS TEAM

Bij de start van hondentrimsalon Finn in 2020 ben ik – Michelle de Raaij – de trimster van de salon. Met een bouwjaar in de jaren 70 . Na meer dan 10 jaar actief te zijn in de assurantiën, runde ik een kindermodewinkel die een buiklanding maakte in economisch stroevere tijden (2011-2012). Mooi moment om me te bezinnen op de toekomst. Na diverse andere tijdelijke baantjes, kwam onze (Labradoodle) pup Finn in 2019 in ons gezin. Na een eerste kennismakingscursus over honden trimmen, wist ik het snel en zeker. Dit wil ik! Ik besloot de opleiding tot professioneel hondentrimster te volgen en verdiepte me in alle facetten van het vak.

En nu is het zo ver en kan ik aan de slag. Sinds 2020 bouw ik aan mijn eigen praktijk en daarnaast leer ik nog regelmatig meer bij, bij MAC, www.hondenvachtspecialist.nl te Zoetermeer. Een toffe omgeving om me nog verder te bekwamen met leuke collegas.

Mijn hondentrimsalon Finn is aan huis. De entrée is gedeeld met ons woonhuis, dus het kan voorkomen dat u een ander gezinslid (onze 3 kinderen mijn partner, onze hond of onze 2 katten) tegenkomt, om die reden zijn we met elkaar volgens mij echt “teamleden” met een knipoog. Verder werk ik gelukkig met diverse mensen samen die meedenken en meewerken om de techniek van de salon op orde te houden en op het vlak van marketing, communicatie en administratie.

Ik vind het zelf het dienstverlenende en het “maken” van een mooi getrimde hond in samenwerking met u, superleuk. En gelukkig kan ik een beroep doen op andere mensen om me te helpen met die andere dingen.

En wie weet, in de toekomst een samenwerking met andere vakkundige en enthousiaste hondentrimsters?

Finn-en-Michelle
× Whatsapp?