Puppywennen (gratis en duurt 15 minuten)

Voor uw puppy is alles nieuw. In de 6de tot en met de 12de week maakt uw pup van alles mee: de socialisatiefase. Alle ervaringen die de pup meemaakt en die prettig verlopen, dragen bij aan een “makkelijkere”  hond in alle jaren daarna. In de auto mee, mensen die op bezoek komen. Winkelcentra bezoeken etcetc.

En dus is het ook goed voor een pup om rond de 12de week zijn eerste ervaringen op te doen in een trimsalon. Wij maken graag een afspraak met u om uw puppy te laten wennen aan alles wat er nieuw is tijdens een trimbeurt. Kennismaken met de trimsalon en met ons. Leren hoe het is om in de salon gewassen te worden, geblazen en geborsteld.  En leren hoe het is dat een trimster aan je pootjes en onder je pootjes zit. Als u wilt geven we u wat advies over de vacht en eventueel kunt u een borstel, kam, waterblazer , shampoo of vachtspray aanschaffen om de vacht van uw pupje ook thuis te kunnen verzorgen.

 Puppy wennen is de basis voor een prettige trimervaring in alle jaren daarna. U kunt uw pup thuis al een beetje laten wennen aan het wassen, drogen (met een goede blazer) en borstelen. De stap naar het puppy wennen in onze salon is dan nog wat makkelijker.
 
Een afspraak voor puppy wennen is gratis en duurt ongeveer 15 minuten. Als blijkt dat dit te lang is voor uw pup of dat de gewenning in stapjes moet, dan doen we dat in een aantal afspraken. Zodat u en uw uw pup een goed gevoel behouden over het bezoek aan onze salon.
 
Na het puppy wennen is uw pup klaar voor de volgende stap. De eerste echte trimbeurt: de puppytrim. Meer informatie daarover kunt u vinden bij Puppy trimmen.

Puppy wennen is gratis en duurt 15 minuten.

× Whatsapp?