Trimmen, mijn passie: “Een pro en salon in de maak”.

In deze maanden na de zomervakantie is het een behoorlijk intense tijd. Mijn stage en opleiding verlopen voorspoedig. Met veel positieve feedback vanuit mijn stage en nog maar enkele opleidingsblokken te gaan. Tegelijkertijd mag ik in deze tijd de vacht van de hond van een aantal mensen al verzorgen. En dat is echt geweldig om te doen. Wat is het gaaf om het resultaat te zien na een geslaagde trimbeurt en hoe tof is het om positieve reacties te mogen ontvangen! Ik groei en geniet.

Van mezelf ken ik de behoefte om iets echt goed te doen als ik het doe. Dat komt bij het trim-ambacht goed van pas. Wat is er veel te leren op allerlei vlakken, vele details over de trimtechniek, de precieze aanpak per situatie, het contact met de hond en de aanpak van vachtverzorging op de langere termijn. Per hond verschillend en belangrijk. De tijdsinvestering in opleiding en stage is het meer dan waard. Aan het einde van mijn opleiding en stage is er zeker nog altijd meer te leren, maar de basis is er straks. En dat voelt goed en solide.

De opleiding zet me ook goed op spoor, op het vlak van het hebben van een eigen bedrijf. Over mijn ondernemingsplan, administratie, communicatie etc. Over enkele maanden kan ik volledig aan de slag, om alles goed in te zetten. Heb er zin an!

× Whatsapp?