Volledige trimbeurt

Tijdens de volledige trimbeurt beginnen we met een korte intake van uw hond. Tijdens de intake overleggen we met u wat uw wensen zijn en wat we denken dat er voor uw hond mogelijk is. Als uw hond nog niet eerder bij ons is geweest, is natuurlijk ook alle informatie welkom over het karakter van uw hond en waar uw hond wel of niet van houdt. Na de intake laat u, uw hond bij ons achter en gaan we aan de slag met het wassen, drogen, borstelen en trimmen van uw hond.

Voor diverse hondenrassen zijn trimschema´s beschikbaar. Als zo´n schema voor uw hond bestaat, dan overleggen wij vooraf met u of u dit schema wilt aanhouden of dat u wellicht hiervan (deels) wilt afwijken. Ook bespreken we met elkaar hoe kort, lang u uw hond getrimd wilt hebben of wat u verder wilt.

De volledige trimbeurt is inclusief het knippen van de nagels van uw hond,  schoonmaken van de oren, de haren tussen de voetzooltjes kort geknipt en een sanitaire trim (liezen en anus).

Wanneer u de hond weer komt ophalen (wij bellen u van te voren, rekening houdend met uw reistijd wanneer u kunt komen), laten we u altijd weten hoe uw hond het heeft ervaren. En als u dat wenst, kunnen we u advies geven over de verzorging van de vacht van uw hond thuis.

Soms komen er tijdens de trimbeurt nog wat bijzonderheden naar voren toe over de vacht van uw hond of hoe uw hond het trimmen ervaart. Als dat nodig is dan nemen we tijdens de trimbeurt even contact met u op over het vervolg van de trimbeurt.

De tarieven voor een volledige trimbeurt zijn afhankelijk van de grootte van uw hond en de vachtconditie bij de start van de behandeling. U kunt altijd contact met ons opnemen voor een exact tarief. Een indicatie voor het vanaf tarief is: kleine hond 52,95 €, middelgroot 84,95 €, groot 102,95 €. De vachtconditie kunnen we definitief bepalen, wanneer we de hond zien.

× Whatsapp?